ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

Doktora öğrencimiz Bülent Alıcıoğlu TTGV Birincilik Ödülü'nü almıştır

20 Ocak 2016 tarihinde Türkiye Teknoloji Geliştirme Vakfı (TTGV) tarafından Eskişehir’de düzenlenen ve “Sanayide Uygulanmış Akademik Tez Çalışmalarının” yarıştığı  Dr. Akın Çakmakçı 5. Tez Ödülleri etkinliğinde 20 tane Ar-Ge akademik tez çalışması yarışmıştır.

Bu yarışmada 1.lik ödülü, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTU) Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bölümünde yürütülen ve ASELSAN'da uygulanan “2-18 GHz Anahtarlanabilir Çoğullayıcı Tasarımı için Yeni Bir Yöntem” adlı Doktora teziyle Tez Sahibi Bülent Alıcıoğlu ve Tez Danışmanı Prof. Dr. Nevzat Yıldırım'a verilmiştir.

Prof. Dr. Nevzat Yıldırım hocamızı ve doktora öğrencimiz Bülent Alıcıoğlu'nu kutluyor, başarılarının devamını diliyor, çalışmanın uygulandığı sanayi kurulusu olan ASELSAN'a da destekleri için teşekkürlerimizi sunuyoruz.