2022-2023/1. dönem Aftan yararlanarak bölüme geri dönen öğrencilerin dikkatine!

2022-2023 Akademik Yılı Güz döneminde öğrenimlerine başlamak üzere af başvurusunda bulunan öğrencilerin intibakları yapılmıştır. Öğrencilerin etkileşimli kayıtlar sürecinde Bölüm Başkanlığımıza gelerek kendilerine yapılan intibak, almaları gereken dersler, ders kayıtları, dönem numaraları, Lisansüstü öğrenciler için Tez işlemleri, Doktora Yeterlik işlemleri, Tez Danışmanı atama işlemleri vs. hakkında bilgi almaları gerekmektedir.

Verilen bilgiye göre öğrenciler etkileşimli kayıtlar sırasında ders kayıtlarını bizzat yapmaları gerekmektedir, bilginize sunulur.

NOT: Lisansüstü öğrencilerden; Doktora yeterlik sınavına girmesi gereken öğrencilerimiz "http://eee.metu.edu.tr/tr/node/1267" linki kısmından bu dönem için başvurularını yapmaları gerekmektedir. Doktora Tez aşamasında ilişiği kesilmiş öğrencilerimiz bu dönem yeniden Tez İzleme Komitesi atama formunu bölüm başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir. Ders aşamasında ilişiği kesilmiş olan öğrenciler güncel müfredat ve alanlara göre eksik derslerini 4. dönem sonuna kadar en az 3.0 ortalama ile tamamlamaları gerekmektedir.